Search
Close this search box.

FOTO>GRAFISME | artist talk și performance

Finisajul expoziției Foto>Grafisme a avut loc vineri 14 iulie și a fost marcat de un artist talk cu Constantin Rusu care a prezentat demersul artistic al proiectului „Ekphrasis”. Artist Talk-ul a fost succedat de un performance vizual-muzical susținut de Constantin Rusu, împreună cu Mihai Pintenaru.

FOTO>GRAFISME | artist talk și performance

Foto>Grafisme – expoziție realizată de Mihaela Moțăianu și Constantin Rusu și curatoriată de Conf. Univ. dr. Marina Theodorescu. Expoziția o fost deschisă la Galeria 15 Design în perioada 23 iunie – 14 iulie 2023.

Finisajul expoziției a avut loc vineri 14 iulie 2023 și a marcat de următoarele momente:

– ora 17:00, Constantin Rusu a susținut un artist talk în jurul proiectului „Ekphrasis”. A fost parcurs un scurt istoric al demersului artistic, cu focus pe ultimele performace-uri realizate alături de compozitorul Peter Vukmirovic Stevens și clarinetistul Mihai Pintenaru.

– ora 18:00, Constantin Rusu și Mihai Pintenaru au susținut un performance muzical-vizual. Fondul sonor preexistent al performance-ului a fost realizat, în mod improvizatoric, de Peter Vukmirovic Stevens care a folosit instrumentul digital „Ambit” – creație personală, în colaborare cu programatorul Giancarlo Ciarelli.

Scroll to Top