Search
Close this search box.

Expoziții doctoranzi

EXPOZIȚIA CERCETĂRII DOCTORALE / 2023

Școala Doctorală a Universității Naționale de Arte București a organizat la UNAgaleria o nouă ediție a expoziției cu lucrările asociate activității de cercetare a doctoranzilor. Expoziția este deschisă la Combinatul Fondului Plastic din str. Băiculești nr. 29, sect.1, București și va putea fi vizitată în perioada 10 – 21 ianuarie 2024, de miercuri până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

Citește mai mult »

FOTO>GRAFISME | artist talk și performance

Finisajul expoziției Foto>Grafisme a avut loc vineri 14 iulie și a fost marcat de un artist talk cu Constantin Rusu care a prezentat demersul artistic al proiectului „Ekphrasis”. Artist Talk-ul a fost succedat de un performance vizual-muzical susținut de Constantin Rusu, împreună cu Mihai Pintenaru.

Citește mai mult »

EXPOZIȚIE | FOTO>GRAFISME

Mihaela Moțăianu și Constantin Rusu propun două perspective ale semnului vizual. Foto>Grafisme este deschisă la Galeria 15 Design, Hanul cu Tei, strada Lipscani 63, în perioada 23 iunie – 14 iulie 2023. Curator Conf. Univ. Dr. Marina Theodorescu.

Citește mai mult »

EXPOZIȚIE | PANTA RHEI

Expoziția “PANTA RHEI” realizată de Mihaela Moțăianu prezintă un caleidoscop de momente ce surprind curgerea materiei, fluiditatea mersului și urmele Timpului, privite ca o transformare a materialității Lumii.

Citește mai mult »

EXPOZIȚIE | CRONOS

Expoziția CRONOS, 3 iunie – 3 iulie 2023, artiști: Ana Roșoga și Marius Cristea, curator Mihai Plămădeală, Sinagoga din Pitești. Expoziție de obiect, instalație, ready-made, object găsit, colaj, desen, pictură, performance.

Citește mai mult »

EXPOZIȚIE | IMAGE AND MEMORY

Expoziția “Image and Memory” prezintă portofolii artistice publicate în volumului 3 al revistei internaționale Design | Arts | Culture (DAC) editată de Școala Doctorală. În cadrul expoziției a avut loc și evenimentul de lansare al publicației.

Citește mai mult »

EXPOZIȚIE | Forma și Culoarea

Expoziția lui Perianu Vlad-Dan, intitulată Morfologia volumului colorat, vernisată la Galeria Simeza în aprilie 2023, este o continuare a celei organizate în decembrie 2022, la Galeria C.A.V. și încheie cercetarea sa doctorală.

Citește mai mult »

EXPOZIȚIE | Forma și culoarea

Expoziția cu titlul Forma și culorea, vernisată în decembrie 2022, la Galeria C.A.V, a lui Perianu Vlad-Dan student drd în anul 3, a reprezentat prima parte a cercetării sale doctorale, aducând ca noutate relația volumetriei, ca știință, în raport cu știința culorilor – cromatologia.

Citește mai mult »

EXPOZIȚIE | Confession

În cadrul expoziției sale personale, Confession, deschisă în perioada 3 august – 1 septembrie 2022 la galeria ETAJ artist-run space, Ioana Aron prezintă instalații ce includ, elemente scenografice, colaj foto, artă video, monoprint și pictură.

Citește mai mult »

Jertfa – permutări de volume

Artistul plastic Vlad-Dan Perianu participă cu o instalație intitulată „Jertfa” la Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti în cadrul evenimentului anual organizat de Asociația de Artă Plastică Religioasă și Restaurare.

Citește mai mult »

Drapel Pentru Mediu

Lucrarea intitulată ,,Drapel Pentru Mediu” (Flag for environment) realizată de Ileana Ștefănescu a fost expusă în cadrul Salonulului Național de Artă Contemporană ediția 2021. Lucrarea face parte dintr-o serie de lucrări picto-obiect / environment, parte a cercetării doctorale personale.

Citește mai mult »

Pasărea Phoenix – Renaştere şi Regăsire

Vlad-Dan Perianu a participat în cadrul unei expoziții de grup organizate de Asociația Filialei de Artă Plastică Religioasă, cu trei lucrări ce au avut ca temă de studiu relația volum-culoare-cinetism. Pasărea Phoenix, integrează și o componentă mecanomorfă, ce ajută la dezvoltarea cinetismului sculpturii.

Citește mai mult »

Expoziție | Urban Insights

Deschisă la Galeria 15 Design – Hanul cu Tei, în perioada 20-31 august 2021, URBAN INSIGHTS reunește trei perspective diferite asupra Orașului abordând cercetarea artistică dintr-o perspectivă multidirecțională.

Citește mai mult »
Scroll to Top