Search
Close this search box.

EXPOZIȚIE | Theses in progress #1 – Origins and Technics

În perioada 6-15.06.2022, doctoranzii Maria Panțur, Ștefania Meșteriuc și Aurel Pătrăucean și-au expus o parte din proiectele lor de cercetare doctorală la Galeria 15 Design.

EXPOZIȚIE | Theses in progress #1 – Origins and Technics

Expoziția de grup Theses in progress #1 Origins and Technics pornește de la numitorul comun al cercetărilor doctorale celor 3 studenți doctoranzi, anul I: Maria Panțur, Ștefania Meșteriuc și Aurel Pătrăucean, găzduită de Galeria 15 Design prin UAP filiala Design Bucharest, Hanul cu Tei – Centrul Vechi al Bucurestiului în perioada 6-15 Mai și a fost posibilă cu sprijinul Școlii Doctorale a UNArte.

Vernisajul expoziției a avut loc în data de 7 Mai, iar această primă expoziție de grup, din seria “Theses in progress” a adus publicului la cunoștință startul și prioritățile comune a celor 3 proiecte de cercetare domenii diferite ce vizează sticlăria utilitară românească, conservarea și restaurarea lazilor de zestre și transformarea conceptului de locuire.

În cadrul aceluiași eveniment a fost orgnizată o Masă Rotundă, în data de 14 Mai. Au avut loc discuții privind conservarea, protejarea și conștientizarea tradiției și tradiționalului din viețile noastre. Accentul principal a căzut pe noțiuni ce țin de origini, valori, dar mai ales a vizat păstrarea și re-aducerea lor în contemporan.

Scroll to Top