Search
Close this search box.

Masă rotundă | Gândirea colaborativă

Masa rotundă organizată în cadrul expoziției URBAN INSIGHTS a avut ca subiect principal gândirea colaborativă, subiect ce a generat discuții legate de crearea unui nucleu pentru dezvoltarea colaborativă a unui mediu artistic.

Masă rotundă | Gândirea colaborativă

Duminică 22 august 2021 ora 18:00, în cadrul expoziției URBAN INSIGHTS deschise la Galerie 15 Design – Hanul cu Tei, gazdele expoziției Mihaela Moțăianu (PhD Candidate și asist. univ. UNArte, FADD | DESIGN),  Cornelia Moțăianu (drd. anul III și asist. univ. UNArte, FADD | DESIGN) și Maria Mandea (PhD Candidate), au organizat o masă rotundă informală având ca subiect gândirea colaborativă. Invitate în cadrul mesei rotunde au fost Teodora Ungureanu, doctorand în cadrul Școlii doctorale de urbanism de la Ion Mincu, arhitect la institutul URBAN-INCERC și co-fondator a studioului Super Serios și Dana Pârvulescu, curator și co-fondator al grupului de lucru al studenților la arte – Laborator Artistic și a spațiului Știrbei47. Moderator al mesei rotunde a fost Maria Mandea.

În deschidere, Mihaela și Cornelia Moțăianu au făcut o scurtă prezentare a expoziției, a lucrărilor expuse și au vorbit despre idea de la care a ponit expoziția și cum aceasta a fost realizată. Masă rotundă este un nivel de colaborare. Pornind de la subiecte discutate la nivel european în diferite conferințe internaționale precum ELIA Biennial Conference 2020, Artistic Doctarate Resources2, New European Bauhaus Collective (NBC), au fost formulate mai multe întrebări ce pun accent pe gândirea colaborativă. Atât invitatele cât și gazdele au participat cu răspunsuri și au împărtășit propriile experiențe.

Scroll to Top